Musiikkia lapsille

Musiikkitoiminta on seurakunnan järjestämää varhaisiän musiikkikasvatusta, joka tavoitteellisella toiminnallaan kehittää lapsen henkistä, hengellistä ja musiikillista kasvua.

SEURAKUNNAN HARRASTUSTOIMINTA-ESITE 2017-2018

Lasten musiikkitoiminta Parkanon seurakunnassa

Lasten musiikkiryhmiä järjestetään

Kastehelmet alle 3 v huoltajineen

3-5 v. Kastepisarat

6-9 v. Pilvenhattarat

yli 10 v. Poutapilvet

Moottori-musaryhmä 3-7 v pojille

Bändimaja ala-asteikäisille

Musapyhikseen ovat tervetulleita lapset 2-16 v. Tämän linkin takaa löytyy Musapyhiksen toiminta.

Musiikkimateriaali koostuu lasten hengellisistä lauluista sekä muusta varhaiskasvatuksen ohjelmistosta. Laulujen vaativuustaso kasvaa myös iän myötä.

Kaikille ryhmille yhteistä on että lapsi voi kasvaa seurakunnan yhteydessä monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti omien mahdollisuuksien mukaan. Tarkoituksena on myös tukea vanhempia heidän kristillisessä kasvatuksessaan.

Musiikki toimii lasta ja vanhempaa sekä seurakuntaa lähentävänä ja yhdistävänä tekijänä.

Kaikki musiikkiryhmät käyvät esiintymässä, saavat positiivisia kokemuksia esiintymisestä, osallistuvat vuosittain vaihtuviin projekteihin, tekevät matkoja, osallistuvat laululeireille, konsertoivat. Kaikki saavat kokemuksia musiikin tuomasta ilosta ja yhteydestä.

Ryhmiä ohjaa Eleonora Printz,   puh. 0408049659,   eleonora.printz@evl.fi