Seurakunnan musiikkiryhmät

TÄYTÄ LOMAKKEEN JOKAINEN KOHTA JA LÄHETÄ, MIKÄLI LÄHETYS ON ONNISTUNUT SAAT ILMOITUKSEN SIITÄ, MUUSSA TAPAUKSESSA YRITÄ UUDELLEEN!

Lisätietoja ryhmistä saa ryhmien kotisivuilta tästä linkistä LASTEN MUSIIKKITOIMINTA.

Ilmoittautuminen musiikkiryhmiin

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Parkanon seurakunnan musiikkiryhmiin. Valitse ryhmä ja täytä lomakkeen kaikki kohdat, lopuksi paina lähetä, saat ilmoituksen onnistuneesta lähetyksestä, mikäli et yritä uudelleen!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.