TERVETULOA PERHEKERHOON

Parkanon seurakunta järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen. Perhekerhot ovat perheiden kohtaamispaikkoja arjessa. Perhekerho on seurakunnan kastekasvatusta.

Kerhot tarjoavat mahdollisuuden kokoontua yhteen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Kutsumme mukaan vanhempia, isejä, äitejä, mummuja ja vaareja sekä huoltajia perheen pienempien kanssa iloiseen toimintaamme.

Perhekerhossa vietetään aluksi hiljentymishetki jossa tutustutaan kirkkovuoden tapahtumiin ja raamatunkertomuksiin lapsille ominaisella tavalla.

Me aikuiset opetamme yhdessä lapsillemme hiljentymisen ja rauhoittumisen merkitystä tämän pienen hetken aikana. Lelut keräämme hetken ajaksi pois ja istumme aloillemme kuuntelemaan.

TERVETULOA PERHEKERHOON

Maanantaisin klo 10-11.30 TAAPEROKERHO

Maanantaisin klo 11-12 NYYTTIKERHO

Torstaisin klo 17.30-19 ILTAPERHEKERHO Tauolla siihen asti, kun Perhekeskustoiminta alkaa Parkanossa, Iltaperhekerho siirtyy Perhekeskuksen tiloihin. Alkamisesta ilmoitetaan myöhemmin.

Perjantaisin klo 9-10.30 PERHEKERHO

Näistä linkeistä pääsee suoraan kerhojen sivuille

ILTAPERHEKERHO TAUOLLA.

- tarkoitettu erityisesti niille perheille, jotka eivät aamusella kerhoon pääse. Kerhossa tarjolla sämpylää kahvin ja mehun kera.

Lisätietoja perhekerhoista saa Eleonora Printz p. 040 804 9659