Ilmoittautuminen pyhäkouluihin

Parkanon seurakunnassa toimii erilaisia teemapyhäkouluja, tällä sivulla voi ilmoittautua mukaan toimintaan.

Lisätietoja saa pyhäkoulujen omilta sivuilta tästä linkistä PYHÄKOULUT

Musapyhikseen voi ilmoittautua omasta linkistään.

TOUHUPYHIS ON TÄYNNÄ!

TÄYTÄ LOMAKKEEN JOKAINEN KOHTA JA LÄHETÄ, MIKÄLI LÄHETYS ON ONNISTUNUT SAAT ILMOITUKSEN SIITÄ, MUUSSA TAPAUKSESSA YRITÄ UUDELLEEN!

Pyhäkouluihin ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua seurakunnan pyhäkouluihin. Valitse ryhmä ja täytä kaikki lomakkeen tiedot ja paina lopuksi lähetä!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.