Lähetystyö

Lähetystyö on evankeliumin kertomista sanoin ja teoin kaikenikäisille ja kaikkialla. Työalan erityistehtävänä on lähetyskasvatus, lähettien tukeminen ja yhteydenpito heihin sekä taloudellinen vastuu nimikkosopimuksista.

Olemme kesän tauolla ilmoitamme syksyn alkamisesta elokuussa.

Kaffetupa joka keskiviikkoisin klo 13-15 srk-talon kirjastossa. Jutustelua kahvikupin ja leivonnaisen kera. Pieni maksu lähetystyölle tarjoilusta.

Käsityöpiiri kokoontuu joka toinen tiistai 9.30-11.00 seurakuntatalolla.

Lähetystyö tarjoaa seurakunnassa monipuoliset mahdollisuudet vapaaehtoistoimintaan. Lähetysväki toivottaakin uudet vapaaehtoiset tervetulleeksi toimijoiden joukkoon.

Joka toinen viikko kokoontuva käsityöpiiri on iloinen vapaaehtoisten joukko, joiden käsistä syntyy myyjäisiin ja seurakuntatalon myyntikaappiin kaikenlaisia tuotteita.

Myös yksittäisiin tapahtumiin voi osallistua lahjoittamalla arpavoittoja, myytävää, käsityötarvikkeita, ideoita ja/tai toimia myyjänä myyjäisissä.

sukkia tumppuja
Synttärikakkua syyskuussa syntyneille, Läntisen runsauden seurakunta. Juha ja Anne Ijäs

Nimikkolähetit ja kohteet

• Ulla Tuovinen Hongkong Suomen lähetysseuran kautta: Kirkollisen työn koordinaattori Hongkongissa, Kiinassa ja Taiwanilla. Työn keskeinen sisältö on kirkollisten hankkeiden koordinointi, ohjaus ja raportointi.
  • Lea Lukka Japanissa Ev.-lut. lähetysyhdistys Kylväjän kautta: Raamatun opettajana, uusia ihmisiä ja opiskelijoita tavoittavassa työssä sekä kouluttamassa kirkkoon uusia työntekijöitä.
  • Hannu ja Liliann Keskinen Venäjällä Ev. lut. Kansanlähetyksen kautta: Hannu seurakuntatyössä ja Liliann lapsi- ja nuorisotyössä.
  • Matongon teologinen seminaari Keniassa

Ystävyysseurakunnat