Musiikkitoiminta

Parkanon seurakunnassa järjestetään musiikkitoimintaa monessa eri muodossa kaikenikäisille. On kuoroja, soitinryhmiä lapsille, musiikkipyhäkoulu sekä erilaisia musiikkitapahtumia.

Aikuisten kuorot

Kirkkokuoro avustaa vaihtelevasti erilaisissa tilaisuuksissa kirkossa mm.  jumalanpalveluksissa , kauneimmissa joululaulutilaisuuksissa, joulunaattona ja joulupäivänä, hiljaisella viikolla ja pääsiäisenä. Kirkkokuoron harjoitusaikataulu löytyy tästä linkistä KIRKKOKUORO.

Mesimeri – kuoro on nuorten aikuisten kuoro, joka avustaa seurakunnan tilaisuuksissa säännöllisesti. Tästä linkistä löytyy MESIMERIKUORO.

Lasten musiikkitoiminta

Lasten musiikkiryhmiä järjestetään 3-5 v. Kastepisarat, 6-9 v. Pilvenhattarat sekä yli 10 v. Poutapilvet. Tästä linkistä pääset lasten musiikkitoiminnan sivuille.

Musapyhikseen ovat tervetulleita lapset 2-16 v. Tämän linkin takaa löytyy Musapyhiksen toiminta.

Konsertit

Parkanon kirkossa ja seurakuntatalolla järjestetään useita konsertteja vuoden aikana, Niistä tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Lisätietoja Parkanon seurakunnan musiikkitoiminnasta antaa kanttori Sami Salomaa p. 040 804 9658.