Kastepisarat 3-5 vuotiaille

Parkanon seurakuntatalo

Kastepisaroissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan ja tehdään lapsen iän ja kehitystason huomioonottavaa muuta luovaa toimintaa. Ryhmän toiminta pohjautuu kirkkomuskarimateriaaliin. Laulamisen ilon ja taidon etsiminen ja löytäminen on tässä ryhmässä keskeisiä tavoitteita.

Ilmoittautuminen kotisivujen kautta

Eleonora Printz
Vastaava lastenohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Poutapilvet yli 10 v

Poutapilvissä etsitään lauluniloa, opetellaan oikeata äänenkäyttöä, äänenmuodostusta. Laulamme yhdessä, pienissä ryhmissä tai halutessaan soololaulukin mahdollista. Teemme säestyksiä lauluihin mahdollisuuksien mukaan eri soittimilla.

Kastepisarat 3-5 vuotiaille

Moottori-musaryhmä

Vauhtia, rumpua, rytmejä, laululeikkejä ja liikennemusaa 3-7 v. pojille.