On yksi nimi ylitse muiden

Nyt iloiten laulakaa Herralle, kohottakaa hänelle riemuhuuto, hän on meidän turvakalliomme. Tulkaa hänen kasvojensa eteen ja kiittäkää, virittäkää hänelle riemuvirsi! Ps. 95:1-2

Kesä on kukkeimmillaan. Luonto on yhtä aikaa herkkä ja kaunis.  Pitkän talven jälkeen Herra on jälleen herättänyt kuolleet kasvit versomaan uutta. Tänäkin kesänä Hän muistuttaa meitä suuruudestaan ympäröivässä maailmassa.

Luonnon herääminen pitkän kylmän ajanjakson jälkeen puhuu juuri Jumalan suuruudesta. Kaikki on Hänen käskynsä ja kättensä alla. Mitään ei tapahdu Hänen tietämättään. Hän on luonut tämän kaiken, se on suuri ihme.

Eikö meidän siis tulekin ylistää ja kiittää Häntä kaikin tavoin? Meidän tulee riemullisesti laulaa Hänen kunniakseen, koska Hän todella on meidän ainoa turvamme.

Suurin todistus Jumalan rakkaudesta luotujaan kohtaan on Hänen poikansa, Jeesus Kristus. Meidän tiemme ikuista elämää kohti kulkee yksin Jeesuksen kautta. Jumala haluaa meidän sydämemme täydellisesti. Jumala haluaa, että Hänen ainoan poikansa kallis ristin tie tulee jokaiselle meistä rakkaaksi, siksi evankeliumia on julistettava puhtaasti tänäkin päivänä.

”On yksi nimi ylitse muiden, yksi nimi muuttumaton. Yksi nimi ylitse muiden, vain yksi nimi toivomme on. Tuo nimi, josta laulan on Jeesus, nimi kaunein alla auringon.” (Virsi 908)

Jeesus on tie. Jeesus on totuus. Jeesus on elämä. Hän on ainoa väylä taivaaseen. Katso ympärillesi, katso Jumalan suuruutta. Ojenna kätesi, avaa sydämesi ja kuiskaa: Jeesus auta, haluan seurata sinua. Vaikka kaikki muu ympäriltä muuttuisi, maailman kaunein nimi säilyy. Jeesusta saamme kiittää ja ylistää nyt ja aina. Hän on kanssamme, hän ei koskaan hylkää seuraajiaan.

Siunattua kesää toivottaen; Taru Myllymäki, Parkanon seurakunta

Juhlapyhät ja vuodenkierto Joulu - aatosta loppiaiseen Pääsiäinen - ilon ja elämän juhla Helluntai - kirkon syntymäpäivä
tutki uskoa