Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Kerhot, piirit ja vertaisryhmät

Diakoniatyöhön kuuluu mm. kerhot ja piiritvertaistukiryhmät, vastaanotto, kotikäynnit, syntymäpäiväonnittelut, laitosvierailut, retket, leirit, juhlat, hartauksien pitäminen, kirkkopyhät, rippikoulutoiminta sekä Yhteisvastuukeräys.

Tukea ja rinnalla kulkemista

Seurakunta haluaa kulkea ihmisen rinnalla elämän eri tilanteissa, erityisesti silloin, kun on vaikeaa. Diakoniatyöntekijöitä sitoo luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus. Murheita ja vaikeuksia voidaan miettiä yhdessä diakoniatyöntekijän kanssa joko kotona tai vastaanotolla. Rohkaisemmekin ihmisiä ottamaan yhteyttä, kun toivotaan kotikäyntiä.

Diakoniatyön yhteystiedot

Vapaaehtoiseksi?

Diakonian tulisi olla osa jokaisen kristityn elämää, omasta hyvästä muille jakamista, elämistä ihmisenä ihmisen rinnalla. Voidaksemme seurakuntana toteuttaa tätä, tarvitsemme sinua. Tehtäviä on monia, samoin mahdollisuuksia toimia diakoniavapaaehtoisena esim. Yhteisvastuukeräyksessä, tapahtumissa ja toiminnoissa. Tule rohkeasti mukaan toimimaan diakoniatyössä.

Vapaaehtoiseksi seurakuntaan -lomake

Diakoniatyön toimintatiimi 2021-2022

Päivi Ala-Kauhaluoma
Jussi Riihimäki
Minna Kylä-Utsuri
Tuula Haapamäki
Regina Tuomisto

Neuvostokummi: Hanna Ojalainen

Seuraa mainoksia ja tunnelmia diakoniatyöstä ja Wanhan Pappilan meiningeistä!

Diakoniatoimisto sijaitsee Wanhassa Pappilassa.

Tuija Haukkaluoma puh. 040 804 9654
Heidi Viita-Virtanen puh. 040 804 9655

Meidät tavoittaa hyvin myös sähköpostilla
tuija.haukkaluoma@evl.fi
heidi.viita-virtanen@evl.fi

Vanhuksen ja lapsen käsi toistensa kädessä.