Ota rohkeasti yhteyttä

Seurakunta tukenasi

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa palvelua. Se auttaa, neuvoo ja tukee ihmistä vaihtuvissa elämäntilanteissa; keskustelua, toimintapiirejä, kotikäyntejä, neuvontaa ja opastusta taloudellisissa asioissa. Diakoniatyöntekijän luo tuleminen ei edellytä erityisongelmia, syyksi riittää tarve luottamukselliseen keskusteluun.

Diakoniatyön Yhteystiedot

Kerhot, piirit vertaisryhmät

Diakoniatyöhön kuuluu mm. kerhot ja piirit, vertaistukiryhmät, vastaanotto, kotikäynnit, syntymäpäiväonnittelut, laitosvierailut, retket, leirit, juhlat, hartauksien pitäminen, kirkkopyhät,  rippikoulutoiminta sekä Yhteisvastuukeräys.

Tukea ja rinnalla kulkemista

Seurakunta haluaa kulkea ihmisen rinnalla elämän eri tilanteissa, erityisesti silloin, kun on vaikeaa. Diakoniatyötekijöitä sitoo luottamuksellisuus ja vaitiolovelvollisuus. Murheita ja vaikeuksia voidaan miettiä yhdessä diakoniatyöntekijän kanssa joko kotona tai vastaanotolla. Rohkaisemmekin ihmisiä ottamaan yhteyttä, kun toivotaan kotikäyntiä.

Vapaaehtoiseksi?

Diakonian tulisi olla jokaisen kristityn elämää, omasta hyvästä muille jakamista, elämistä ihmisenä ihmisen rinnalla. Voidaksemme seurakuntana toteuttaa tätä, tarvitsemme sinua. Tehtäviä on monia, samoin mahdollisuuksia toimia diakoniavapaaehtoisena esim. Yhteisvastuukeräyksessä, tapahtumissa ja toiminnoissa. Tule rohkeasti mukaan toimimaan diakoniatyössä.

Vapaaehtoiseksi seurakuntaan -lomake

Diakoniatyön toimintatiimi 2019-2020

Päivi Ala-Kauhaluoma

Jussi Riihimäki

Minna Kylä-Utsuri

Tuula Haapamäki

Regina Tuomisto

Neuvostokummi: Hanna Ojalainen

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Yhteystiedot

Diakoniatoimisto sijaitsee seurakuntatalolla kirkkoherranviraston kanssa samoissa tiloissa.
Vastaanotto torstaisin klo 9 - 11. Ajanvaraus vastaanotolle maanantaisin ja tiistaisin klo 9-16 puhelimitse. Ajat ovat yksilöaikoja.

Yhteyttä voit ottaa myös muina aikoina diakonissa Taru Myllymäki puh. 040 804 9655 ja diakoni Tuija Haukkaluoma puh. 040 804 9654

Meidät tavoittaa hyvin myös sähköpostilla taru.myllymaki@evl.fi ja tuija.haukkaluoma@evl.fi

Vanhuksen ja lapsen käsi toistensa kädessä.