Iltapäiväkerho Parkki - Turvallinen pysäkki koulun jälkeen.

Iltapäiväkerho Parkki
- turvallinen pysäkki koulupäivän jälkeen!

Toimintaa ja tekemistä sekä aikuisen turvallinen läsnäolo. Parkissa voi mm. tehdä läksyt, leikkiä, pelata, hiljentyä hartauden äärelle, olla kavereiden kanssa, ulkoilla sekä askarrella.
Parkissa on tarjolla runsas välipala, jonka voimalla jaksaa päivälliseen saakka.

Iltapäiväparkki koululaisille 1-6lk ja esikoululaisille

Maanantaista torstaihin seurakuntatalolla klo 13-16.30.

Lisätietoja parkista: Lastenohjaaja Pirjo Puonti puh. 040 804 9662 / pirjo.puonti@evl.fi tai nuorisotyönohjaaja Maiju Penttilä 040 8049657 / maiju.penttila@evl.fi

HAKU KEVÄTKAUDELLE 2020 on alkanut. Varaa paikkasi parkista ilmoittautumalla alla olevasta linkistä!

ILTAPÄIVÄKERHO PARKKI PÄÄTETTIIN LAKKAUTTAA VUODEN 2020 SYKSYSTÄ ALKAEN.

Iltapäiväkerho parkki on ollut pitkään erittäin suosittu pysäkki koululaisille ja eskari-ikäisille.
Nyt kuitenkin olemme tulleet pisteeseen, että toimintaa on hankalaa jatkaa henkilöstöresurssien sekä osallistujamäärä laskun takia.

Näinpä olemme joutuneet päättämään ettei vuoden 2020 syksyllä enää aloiteta iltapäiväkerho Parkkia.

ip-parkki
Nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla 24.2.2020 alkaen.
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Virvavapaalla 24.2. alkaen.

Iltapäiväparkin osallistumismaksut lukuvuonna 2019-2020:

• 4pv/vko 75 € kuukaudessa

• 3pv/vko 62 € kuukaudessa