Varhaisnuorisotyön retket

RETKET

Varhaisnuorisotyön retket ovat tarkoitettu alakouluikäisille lapsille sekä heidän perheille.
Retkiä tehdään mm. keväisin PowerParkiin.

KEVÄT 2020 RETKITOIMINTA

Powerday - retkipäivä 16.5.2020

Lähdemme perinteiselle Nuori Kirkko ryn järjestämälle retkelle Powerparkin huvivaltioon, muiden Lapuan hiippakunnan varhaisnuorten kanssa. Päätimme jatkaa perinnettä ja hiippakunta vaihdoksesta huolimatta edelleen jatkaa retkeilyä Powerparkkiin.

Powerpark retki koostuu kirkkokonsertista Alahärmän kirkossa, retkiruokailusta seurakuntakeskuksen piha-alueella sekä Powerparkissa vietetystä huvittelusta.

Powerpark retkelle otetaan mukaan 1-7lk varhaisnuoria, matkaan voi lähteä myös aikuisia mukaan ja mielellämme otamme matkalle myös vapaaehtoisia yli 18vuotiaita valvojia retkelle.

Retken aikataulutus ja hinnoittelu sekä ilmoittautuminen avautuvat myöhemmin keväällä 2020.

Nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla 24.2.2020 alkaen.
Kirkkopolku 3
39700 Parkano