Kiirastorstain ehtoollinen

Kirkko

Tuhkakeskiviikkona alkanut katumusaika päättyy kiirastorstain ehtoollisjumalanpalvelukseen.

Pyhäpäivä: Kiirastorstai / Skärtorsdag
Liturgi: Myyryläinen Liisa
Kanttori: Salomaa Sami
Suntio: Ojalainen Timo
Ulkopuoliset avustajat: Kirkkokuoro

Perhemessu

Ehtoollinen on pyhä ateria, jota vietämme, koska Jeesus itse kehotti viettämään sitä Hänen muistokseen. Rakkaudesta meihin Jeesus kuoli puolestamme, jotta me saisimme syntimme anteeksi ja iankaikkisen elämän. Ehtoollisella siunattu leipä ja viini ovat Kristuksen ruumis ja veri. Ehtoollisella saamme nauttia Jumalan rakkaudesta. Marian päivän perhemessussa suuret ja pienet ovat yhdessä tervetulleita Jumalan perheväen juhla-aterialle.

Messu: 1. rippileiri avustaa

Puolipaastosunnuntai. Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan ja opettaa meitä jakamaan omastamme.

Messu

Kärsimyksen sunnuntai. Aikalaiset eivät ymmärtäneet Jeesuksen olemusta ja tehtävää. Hän on uuden liiton välittäjä ja kokoaa hajallaan olevat Jumalan lapset yhteen.