Kansanlaulukirkko

Kirkko

Johannes Kastaja syntyi kuusi kuukautta ennen Jeesusta. Hän julisti Jumalan hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksi antamista.

Nimensä mukaisesti Kansanlaulukirkko ammentaa musiikkinsa monille tutusta ja rakkaasta kansanlauluperinteestämme. Laulujen sanat ovat Anna-Mari Kaskisen. Tämä Jumalanpalvelus voi auttaa meitä tutustumaan omaan kansanperinteeseemme, juuriimme, toisiimme ja itseemme. Mahdollisesti jo lapsuudessa lauletut sävelmät virittävät mielemme kuunteluun, laulamiseen, liikkumiseen ja rukoilemiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Pyhäpäivä: Johannes Kastajan päivä / Johannes döparens dag
Liturgi: Kyrönviita Marianne
Kanttori: Kesäkanttori Josefiina Varis
Avustajat: Ojalainen Timo

Messu: Vanhemman väen kirkkopyhä

"Jos te tänä päivä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne." (hepr. 3:15).

Kummikirkko Messukalliolla?

Kummikirkko Messukalliolla klo. 12 alkaen.

Parkano - seura avustaa

Messu klo 10. Erkki Hirvi . Parkano seura avustaa.