Kansanlaulukirkko

Kirkko

Johannes Kastaja syntyi kuusi kuukautta ennen Jeesusta. Hän julisti Jumalan hyvyyttä, pelastusta ja syntien anteeksi antamista.

Nimensä mukaisesti Kansanlaulukirkko ammentaa musiikkinsa monille tutusta ja rakkaasta kansanlauluperinteestämme. Laulujen sanat ovat Anna-Mari Kaskisen. Tämä Jumalanpalvelus voi auttaa meitä tutustumaan omaan kansanperinteeseemme, juuriimme, toisiimme ja itseemme. Mahdollisesti jo lapsuudessa lauletut sävelmät virittävät mielemme kuunteluun, laulamiseen, liikkumiseen ja rukoilemiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

Pyhäpäivä: Johannes Kastajan päivä / Johannes döparens dag
Liturgi: Kyrönviita Marianne
Kanttori: Kesäkanttori Josefiina Varis
Avustajat: Ojalainen Timo

Messu

Rikkauksien tavoittelu johtaa itsekkyydestä kasvaviin tekoihin, Jumalan rakkaus johtaa hänen tahtonsa mukaiseen palvelevaan elämään Jeesuksen esimerkin mukaan.

Messu: 3. rippileirin konfirmaatio

3. rippileirin konfirmaatio
Nuoria on hyvin tärkeä kutsua Jumalan valtakuntaan.