Omaishoitajien olohuone

Seurakuntatalo - Takkahuone

Omaishoitajien olohuone

Omaishoitajien olohuone, ryhmä omaistaan tai läheistään hoitaville alkaa ti 27.8. klo 12- n. 13.30 srk-talolla. Kokoonnutaan joka kuun viimeinen tiistai, muutoksista ilmoitetaan kirkollisissa ilmoituksissa. Kahvitelaan hetki yhdessä, hengähdetään hetkeksi ja voimaa vertaistuesta. Tule mukaan, vaikka vain hetkeksi.

Karvian kirkko

Piispanmessu Karvian kirkossa

Parkanon kirkossa EI ole lainkaan jumalanpalvelusta, vaan ilmainen bussikuljetus lähtee Karviaan 9.15 kirkon edestä. Parkanon rovastikunta lakkautetaan, kun Parkano liittyy vuoden 2020 alussa Tampereen hiippakuntaan. Paluu n. klo 14.

Parkanon seurakuntatalo

ETT-ilta

Erityistä tukea tarvitsevien perheiden ilta seurakuntatalolla. Lapset kokoontuvat nuorisotila Monttuun ja vanhemmat takkahuoneella. Ilta alkaa klo. 18 ja päättyy yhteiseen hartauteen ja pieneen iltapalaan klo. 19:30.

Seurakuntatalo - Kirjasto

Hiljaisuuden ryhmä

Vanhan ja Uuden testamentin mietiskely tekstit. Hiljaista rukousta.
Marianne Kyrönviita.