Yö kirkossa -leiri varhaisnuorille

la 21.9. kello 15.00 - su 22.9. kello 13.00

Yö kirkossa -leiri varhaisnuorille Parkanon kirkko, Parkanon seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Yö kirkossa -leiri on ainutlaatuinen tilaisuus juhlia varhaisnuorisotyön 100vuotista taivalta sekä yöpyä omassa kotikirkossa, ehkä ensimmäistä ja viimeistä kertaa ikinä! Yö kirkossa -leiri on tarkoitettu alakouluikäisille ja leirille mahtuu mukaan 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Yö kirkossa -leiri 21-22.9.2019

Yö kirkossa-leiri on valtakunnallinen juhlimismuoto 100vuotiaan varhaisnuorisotyön kunniaksi. Yö kirkossa -leiri huipentuu 22.9. sunnuntaina klo. 10 vietettävään juhlajumalanpalvelukseen, jonka leiriläiset osaltaan rakentavat.

Yö kirkossa - leirille otetaan osallistujiksi alakouluikäisiä varhaisnuoria, jotka ilmoittautuessaan jo päättävät mihin jumalanpalvelusryhmään he ilmoittautuvat. Innostaako sinua: saarnaaminen, lukuhommat, suntiontyöt vaiko musisointi?

Yö kirkossa -leirillä sanan täydessä muodossa nukutaan kirkossa yksi yö! Mukaan täytyy siis napata oma patja, makuupussi sekä tyyny ja tietenkin hammasharja!

Leirin ruokahuollosta vastaa seurakuntamme emäntä.
Leirin ohjelmassa on mm. tutustumista kotikirkkoon, monesta eri näkövinkkelistä. Askartelua, raamista, hartaushetki sekä tietenkin juhlajumiksen valmistelua yhdessä tuumin!

Hintaa leirille tulee 15€ sisältäen ruokailut.

Leiri huipentuu sunnuntaina 22.9. klo. 10 järjestettävään varhaisnuorisotyön 100v. juhlajumalanpalvelukseen.
Sinne ovat tervetulleita KAIKKI!

Ilmoittautuminen alkaa nettisivuillamme viikolla 35, ole nopea!

Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Parkanon seurakuntatalo

Maanantain kokkikerho

Maanantain varhaisnuorten kokkikerho seurakuntatalon päiväkerhotiloissa klo. 15.30-17.00

Parkanon seurakuntatalo

ETT-ilta

Erityistä tukea tarvitsevien perheiden ilta seurakuntatalolla. Lapset kokoontuvat nuorisotila Monttuun ja vanhemmat takkahuoneella. Ilta alkaa klo. 18 ja päättyy yhteiseen hartauteen ja pieneen iltapalaan klo. 19:30.

Vanha pappila , Nikkarointihuone

Lennokkikerho