Piispa Simo Peura jättää Parkanolle jäähyväiset

Seurakuntatalo - Kahvio

Piispa Simo Peura Jättää Parkanon seurakunnalle jäähyväiset. Seurakuntalaiset klo 18, luottamushenkilöt klo 16.

Haukkaluoma Tuija, Hautaniemi Pekka, Hirvi Erkki, Isoaho Teija, Karhuluoma Kauko, Kaunismäki Johanna, Kivelä Merja, Kivelä Tapio, Kyrönviita Marianne, Liikamaa Satu, Myllymäki Klaus, Myllymäki Taru, Myyryläinen Liisa, Mäki-Mantila Sarianne, Ojalainen Timo, Penttilä Maiju, Printz Eleonora, Puonti Pirjo, Salomaa Sami, Silomäki Elina, Solukko Riika

Leirikeskus - Päärakennus

Mielenterveysväen leiripäivä

Powerpark, Alahärmä.

Varhaisnuorten retki Powerparkkiin

Keväällä lumentulon takia peruuntunut retki uusitaan Parkanon seurakunnan omin voimin. Myös keväältä retkensä uusijat huomaattehan ilmoittautua mukaan syksyn retkelle!

Vahojärven leirikeskus

Vahojärven lähetysseurat

Lähetysseurat Vahojärven leirikeskuksessa 25.8. klo 13, bussikuljetus lähtee srk-talolta klo 12.30 ja kierretään Rantakodon kautta.