'Oi kiitos, sä Luojani armollinen' -konsertti

su 13.10. klo 18.00

Kirkko

Ohjelmassa on Oskar Merikannolta nimikappaleen lisäksi mm. rakastetut duetot Miss soutaen tuulessa ja Onnelliset sekä säveltäjän muita tuttuja lauluja, kuten Pai, pai paitaressu, Kun päivä paistaa, Elämälle jne. Lisäksi kuullaan mm tuttuja hengellisiä lauluja sekä pianosooloja.

Ohjelmassa on Oskar Merikannolta nimikappaleen lisäksi mm. rakastetut duetot Miss soutaen tuulessa ja Onnelliset sekä säveltäjän muita tuttuja lauluja, kuten Pai, pai paitaressu, Kun päivä paistaa, Elämälle jne. Lisäksi kuullaan mm tuttuja hengellisiä lauluja sekä pianosooloja.Sopraano Ritva Kotanen, tenori Keijo Kuivanen ja pianisti Tuomas Honkkila.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Valmistumisensa jälkeen hän täydentänyt opintojaan mm. Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n,
Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua mm. prof. Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyisin Sastamalan musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut mm Lauri Väinmaan, Heini
Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla. Opintojensa aikana sekä valmistuttuaan hän on työskennellyt erityisesti laulajien kanssa.

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä