Piispanmessu Karvian kirkossa

Karvian kirkko

Parkanon kirkossa EI ole lainkaan jumalanpalvelusta, vaan ilmainen bussikuljetus lähtee Karviaan 9.15 kirkon edestä. Parkanon rovastikunta lakkautetaan, kun Parkano liittyy vuoden 2020 alussa Tampereen hiippakuntaan. Paluu n. klo 14.

Karviassa piispanmessussa saarnaa piispa Simo Peura. Messun jälkeen keittolounas ( vapaaehtoinen ruokamaksu 10€) seurakuntatalolla. Tilaisuudessa Erkki Hirvi esitelmöi Parkanon rovastikunnan historiasta, lääninrovasti Liisa Myyryläinen käyttää myös puheenvuoron ja piispa Simo Peura jättää jäähyväiset Lapuan hiippakunnan puolesta.

Parkanon seurakuntatalo

ETT-ilta

Erityistä tukea tarvitsevien perheiden ilta seurakuntatalolla. Lapset kokoontuvat nuorisotila Monttuun ja vanhemmat takkahuoneella. Ilta alkaa klo. 18 ja päättyy yhteiseen hartauteen ja pieneen iltapalaan klo. 19:30.

Seurakuntatalo - Kirjasto

Hiljaisuuden ryhmä

Vanhan ja Uuden testamentin mietiskely tekstit. Hiljaista rukousta.
Marianne Kyrönviita.