Nuorten aikuisten ilta

pe 26.1. klo 17.00
Nuorten aikuisten ilta

Wanha Pappila

"Nuori aikuinen" käsitteenä kattaa jokaisen sellaiseksi itsensä kokevan!

Nuorten aikuisten illassa vietetään yhdessä aikaa yhteisen ruokailun, lautapelien, yhdessäolon sekä hengellisen elämän hoitamisen ympärillä. "Nuori aikuinen" käsitteenä kattaa jokaisen sellaiseksi itsensä kokevan! Olemme noin 20-45-vuotiaita. Olemme sekä yksineläviä että perheellisiä ja osalla meistä saattaa olla lapsia mukana illassa.

Ilta alkaa klo 17 yhteisellä ruokailulla, joka valmistetaan yhdessä muutamien vapaaehtoisten osallistujien kanssa (ruoanvalmistus klo 16 alkaen).
Aterian hinta 4 € aikuiselta, 2 € lapsilta. Ruoanvalmistukseen ja siivoukseen osallistumalla ateria on ilmainen. Maksun voi hoitaa myös "könttäsummana" kauden päätyttyä.

Ruokailun jälkeen on mahdollisuus viettää yhdessä iltaa ja pelailla lautapelejä. Lapsille on tarjolla omia pelejä ja tekemistä omien aikuisten valvonnassa. Iltaan saa tulla ja mennä niin kuin haluaa. Päätämme illan noin klo 19 iltaraamikseen, jonka jälkeen siivoamme vielä vapaaehtoisten porukalla keittiön kuntoon.

Ruokailun takia toivomme ilmoittautumisia viimeistään iltaa edeltävänä torstaina klo 12 mennessä Heidille, puh. 0408049655.

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!
  • Aikuisille Aikuisille
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä