nuoria ruohikolla

Nuorille

Parkanon seurakunnan nuorisotyö

on kaikenikäisten nuorten kokonaisvaltaista kasvun tukemista, yhdessä tekemistä, olemista ja ihmettelyä. Nuorisotyö haluaa mahdollistaa jokaisen kasvun omana itsenään, lähimmäisenä ja yhteisön jäsenenä.

Yhteisöllisen yhdesäolon lisäksi nuorella on mahdollisuus kahdenkeskiseen, luottamukselliseen keskusteluun seurakunnan työntekijän kanssa. Mikäli haluat sopia aikaa kahdenkeskiselle keskustelulle, ota yhteyttä työntekijään.

 

AJANKOHTAISTA

ETSIMME VAIKUTTAMISESTA KIINNOSTUNEITA NUORTEN VAIKUTTAJATIIMIIN!

Oletko 15-29-vuotias, konfirmoitu ja haluat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kirkkoa? Seurakunta etsii idearikkaita ja vaikuttamisesta kiinnostuneita nuorten vaikuttajatiimiin. Jos kiinnostuit, ota yhteys Tiinaan 040 8049657, niin sinut lisätään vaikuttajatiimin whastapp ryhmään.

 

NUORTENILLAT MONTUSSA TORSTAISIN KLO 17-20!

Nuortenillat jatkossa torstaisin klo 17-20 (ei 16.11.). Tarjolla mm. pientä purtavaa, pelejä, keskustelua ja hartaus.

 

UUSI TYÖNTEKIJÄ

Moi! Kesä on jo hyvässä vauhdissa, joten on hyvä aika myös esittäytyä. Olen Tiina Paakkola, kotoisin Nokialta ja aloitin seurakunnassa uutena työntekijänä 1.6.2023. Koulutukseltani olen teologian maisteri ja toimin seurakunnassa nuorisotyönohjaajana. Olen tehnyt töitä nuorten parissa vuodesta 2018 lähtien, ensin Setlementti Tampere ry:n Kiusatut-hankkeessa ohjaajana ja myöhemmin myös Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa kesäteologina.

Kesä on ollut ihanaa aikaa olla ripareilla ja tutustua niiden aikana nuoriin. Syksyltä odotan sitä, kun pääsee suunnittelemaan ja käynnistämään myös muuta nuorisotyön toimintaa. Aurinkoista ja siunattua kesää kaikille!

Tiina

 

Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.
Psalmit 91:2

 

Lisätietoja Parkanon seurakunnan nuorisotyön Facebook ja Instagram.

Nuorisotyön toimintatiimi 2023-2024

Oskari Rinne

Klaus Myllymäki

Riina Haapamäki

Saara Kautto

neuvostokummi Aleksi Liesjärvi

 

Ehtoollinen kirkossamme

Hyvä nuori ja nuori aikuinen!

Tervetuloa Parkanon kirkkoon ehtoolliselle. Se on katettu kaikille sitä haluaville. Saat tulla ehtoolliselle kysyvin ja epäilevin mielin. Saat tulla väsyneenä ja lohduttomana, mutta myös iloisena ja onnellisena. Kristus on kirkossamme läsnä ehtoollispöydässä.

Lue lisää ehtoollisesta…

https://evl.fi/kirkossa/messu-eli-jumalanpalvelus/ehtoollinen

Kuvassa kaksi ajatuskuplaa ja yksi puhekupla, jotka miettivät mitä tekemistä seurakunnalla olisi nuorille.