nuoria ruohikolla

Nuorille

Nuorisotyö 

Seurakunnan nuorisotyönohjaajat kulkevat rinnalla nuoren kasvussa ja kasvukivuissa. Nuorisotyö tarjoaa nuorille erilaisia retkiä, reissuja, leirejä ja nuorten iltoja.
Jos mieltäsi painaa Mikäli mieltäsi painaa jokin asia, iloinen tai surullinen, muista, että nuorisotyönohjaajat ovat seurakunnassa juuri sinua varten ja valmiita kuuntelemaan ja jakamaan. 

Valtioneuvosto ja Kirkkohallitus ovat ohjeistaneet koronaviruksen vuoksi seurakuntia luopumaan seurakunnan kaikista kokoontumisista, jotka eivät ole lakisääteisiä. Jumalanpalvelus ja kirkolliset toimitukset pidetään, kaikki muut tilaisuudet ja kokoava toiminta perutaan tästä päivästä lähtien toukokuun loppuun asti.

Lisää ajankohtaista tietoa toiminnastamme parkanonnuoret.weebly.com ja facebookissa Parkanon seurakunnan nuorisotyö (suljettu sivu, hae ryhmään jäseneksi)

Tarjontaa nuorille löytyy nuorisotyön facebooksivuilta.

Nuortenillat 


Nuorteniltoja vietellään netissä perjantaisin klo 19.

Lisätietoja parkanonnuoret.weebly.com tai Parkanon seurakunnan nuorisotyön facebook.

 

Nuorisotyön toimintatiimi 2019-2020

Klaus Myllymäki

Riina Haapamäki

Iida-Maria Isoaho

Miika Kuivanen

Aaro Potila

Arto Mäkinen  

Matti Ylitörmä  

Minna Rantanen  

Neuvostokummi: Virpi Uusi-Luomalahti  

Ehtoollinen kirkossamme

Hyvä nuori ja nuori aikuinen!

Tervetuloa Parkanon kirkkoon ehtoolliselle. Se on katettu kaikille sitä haluaville. Saat tulla ehtoolliselle kysyvin ja epäilevin mielin. Saat tulla väsyneenä ja lohduttomana, mutta myös iloisena ja onnellisena. Kristus on kirkossamme läsnä ehtoollispöydässä.

Lue lisää ehtoollisesta…

https://evl.fi/kirkossa/messu-eli-jumalanpalvelus/ehtoollinen

nuoria Montussa