Seurakunnan toimintatiimeihin ilmoittautuminen

Haluatko päästä vaikuttamaan ja kehittämään seurakunnan toimintaa? Minkä seurakunnan työaloista koet olevan lähellä sydäntäsi? Tällä lomakkeella voit ilmoittaa halukkuutesi lähteä mukaan valitsemaasi seurakunnan toimintatiimin. Perustettavat toimintatiimit antavat seurakuntalaisille uudenlaisen mahdollisuuden toimintaan vaikuttamiseen, ideointiin, suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä työntekijöiden kanssa. Jokaiseen tiimiin valitaan enintään 8 jäsentä.

TYÖALOJEN OMAT ESITTELYT (klikkaa linkkiä)

Toimintatiimit ja linkit kotisivuille missä voi tutustua toimintaan:

- Jumalanpalvelustiimi (sisältää jumalanpalvelus- ja hartauselämän, sekä aikuistyön toiminnan)
tule-mukaan/jumalanpalvelukset-ja-uskonelama
tule-mukaan/aikuisille

- Diakoniatiimi
apua-ja-tukea

- Lähetystiimi
tule-mukaan/lahetys-ja-avustustyo

- Varhaiskasvatustiimi (pääasiassa alle kouluikäisten toiminta)
tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille

- Varhaisnuorisotyötiimi (7-13 v toiminta)
tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/kouluikaisille

- Nuorisotyötiimi (sisältää rippikoulutyön)
tule-mukaan/nuorille

- Musiikkitiimi
tule-mukaan/musiikki

Seurakunnan toimintatiimeihin ilmoittautuminen 25.1.2019 mennessä

Täyttämällä lomakkeen jokaisen kohdan ja lähettämällä sen ilmoittaudut mukaan toimintatiimiehdokkaksi. Otamme henkilökohtaisesti yhteyttä lomakkeen lähettäneisiin.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.