Seurakuntavaalien tulos selvillä

15.11.2018 12.30

vaalit 2018

Uudet valtuutetut on valittu Parkanon seurakuntaan. Kaikenkaikkiaan valittiin 19 valtuutettua, joista 9 uutta valtuutettua.
Kokonaisäänestysprosentti Parkanossa oli 26,9 %, kun se koko maassa oli tämän hetken laskujen mukaan noin 14 %. 16–17-vuotiaiden äänestysprosentti Parkanossa oli 22,6 %. Ennakkoon äänesti 15,8 % äänioikeutetuista.

Parkanon seurakunnan kirkkovaltuustoon valittiin 19 jäsentä. Äänestysprosentti oli valtakunnallisesti katsoen oikein hyvä 26,9 %, vaikka putosikin edellisestä 28% äänestysvilkkaudesta.   Kiitos jokaiselle, joka antoi äänensä yhteisen seurakuntamme hyväksi.  Valittujen joukossa näemme uusia kasvoja, ja moni vanhakin valtuutettu uudisti paikkansa. Oikein hyvä näin. Uudet ja vanhat valtuutetut luotsaavat yhdessä seurakuntamme uusiin haasteisiin. Muistakaa heitä rukouksissanne.

Vuosi 2019 on Parkanon seurakunnalla viimeinen Lapuan hiippakunnassa. Sitten vaihdamme Tampereen hiippakuntaan. Saa nähdä, millaisia muutoksia tulee toimintakulttuuriin, vai tuleeko ollenkaan. Joka tapauksessa olemme taas rajaseurakunta

Olemme siis uuden edessä. Seurakunnallekin on annettu sama lupaus, jonka saamme Jeesukselta kasteemme hetkellä: ”Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”

Kotisivuilla löytyy seurakuntavaalien tulossivu, alla olevan linkin kautta pääsee suoraan tulossivulle.

Seurakuntavaalien tulokset 2018 Parkanon seurakunta