Seurakunnan papit käytettävissä tietomurron uhreille

27.10.2020 14.23

Parkanon seurakunnan papit ovat Vastaamon tietomurron uhrien käytettävissä. Voit ottaa yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa puh. 040 804 9651/Liisa Myyryläinen ja 040 804 9652/Marianne Kyrönviita.

Ota rohkeasti yhteyttä!

"Rakas Taivaan Isä,
Meitä järkyttää suuri tietovarkaus,
jossa valtava määrä arkaluontoista tietoa ihmisten sydämeltä ja haavoista on joutunut vääriin käsiin.
Anna rikoksen pian selvitä ja tekijän joutua vastuuseen. Estä tiedon levittäminen verkossa.
Pelasta sanasi mukaan:
" Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan. Herra pelastaa sinut linnustajan ansasta ja pahan sanan vallasta"
Me rukoilemme teon uhrien puolesta.
Anna heille rauhasi ja voima tehdä tarvittavat toimenpiteet suojatakseen itseään ja omaisuuttaan. Anna kaikille lähimmäisiä, jotka välittävät ja auttavat heitä.
Kiitos, että olet omiin kämmeniisi piirtänyt meidät emmekä joudu sinulta ikinä hukkaan.
Aamen" -Heini Kataja-Kantola-