Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löydät uusimmat kirkolliset ilmoitukset, jotka julkaistaa myös Ylä-Satakunta -lehdessä sekä Parkanon seurakunnan facebook sivulla.

Vihitty: Antti Matti Johannes Peltola ja Karoliina Maria Lehmusto

Kuolleet: Pohja Kerttu Helena 94 v, Vienola Anita Tuulia 54 v, Majanmaa-Hiltunen Sari Tuulikki 53 v Ylöjärven srk.

Messu su 19.8. klo 10.

Kummikirkko messukalliolla su 19.8. klo 13. Lähtö yhdessä metsämuseolta. Kummikirkko tarjoaa yhteistä aikaa kummilapsen ja kummin kanssa leikkien, ulkoillen, laulaen ja yhteistä aikaa vaalien. Kummikirkon jälkeen tarjolla mehua, makkaraa ja vaahtokarkkeja metsämuseon nuotiopaikalla, Kyrönviita ja Penttilä.

Kaffetupa alkaa ma 20.8. klo 13-15 srk-talon kirjastossa.

Eräseurat Lapinnevan metsästysmajalla pe 17.8. klo 18, Ev.lut.seurakunta, Helluntaiseurakunta, Pelastusarmeija ja Vapaakirkko järjestävät yhdessä Lapinnevan Eränkävijät ry:n kanssa, A.Lamminmäki Oy kuljettaa. Katso erillinen ilmoitus  torstain 9.8. Ylä-Satakunta.

HUOMIO! seurakunnan leirikeskuksen kaivosta on vesi loppunut, josta johtuen:

• Kehitysvammaisten ja heidän läheistensä leiripäivä siirtyy maanantailta 20.8. viikolle 39. Ajankohdasta tiedotetaan tarkemmin lähempänä.

• Myös mielenterveysväen leiripäivä pe 24.8. siirretään myöhempään ajankohtaan.

• Sotainvalidien, -veteraanien, lottien ja sotapoikien kesäpäivä pidetään sovitusti ti 21.8., mutta paikkana on Parkanon seurakuntatalo.

• Seurakuntaväen leiripäivä pidetään myös seurakuntatalolla ke 22.8.

Seurakuntatalolle siirrettyihin leiripäiviin tulee yllätysohjelmaa ja vierailijoita.

Samasta syystä myös seurakuntaväen saunaillat on toistaiseksi peruttu. Asiasta tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa, kun tilanne muuttuu.

Saunailta to 23.8. Käenkosken saunalla, omat makkarat mukaan ja jotain yhteiseen kahvipöytään.

Tiekirkko avoinna 11.6. – 19.8. su-pe klo 10-16.

Seurakunnan kotisivut parkanonseurakunta.fi

Palveleva puhelin 0400 22 11 80 joka ilta klo 18-01, pe ja la öinä -03 saakka. Puheluveloitus liittymäsopimuksesi mukaan (pvm/mpm).

VARHAISNUORISO- JA NUORISOTYÖ

Seuraa kotisivuilta tai facesta!

Seuraa seurakuntamme toimintaa myös https://www.facebook.com/Parkanonseurakunta