lähetys

Lähetystyö

Lähetystyö on evankeliumin kertomista sanoin ja teoin kaikenikäisille ja kaikkialla. Työalan erityistehtävänä on lähetyskasvatus, lähettien tukeminen ja yhteydenpito heihin sekä taloudellinen vastuu nimikkosopimuksista.

Lähetystyö tarjoaa...

Lähetystyö tarjoaa seurakunnassa monipuoliset mahdollisuudet vapaaehtoistoimintaan. Lähetysväki toivottaakin uudet vapaaehtoiset tervetulleeksi toimijoiden joukkoon.

Joka toinen viikko kokoontuva käsityöpiiri on iloinen vapaaehtoisten joukko, joiden käsistä syntyy myyjäisiin ja seurakuntatalon myyntikaappiin kaikenlaisia tuotteita.

Myös yksittäisiin tapahtumiin voi osallistua lahjoittamalla arpavoittoja, myytävää, käsityötarvikkeita, ideoita ja/tai toimia myyjänä myyjäisissä.

Nimikkolähetit ja kohteet

• Lea Lukka Japanissa Ev.-lut. lähetysyhdistys Kylväjän kautta: Raamatun opettajana, uusia ihmisiä ja opiskelijoita tavoittavassa työssä sekä kouluttamassa kirkkoon uusia työntekijöitä.
  • Liliann Keskinen Venäjällä ja Virossa Ev. lut. Kansanlähetyksen kautta
  • Jukka Hautala ja Iina Matikainen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Suomen Lähetysseuran kautta. Jukka työskentelee aluepäällikkönä ja Iina aluetiedottajana sekä Lähi-idän kummilapsityön yhdyshenkilönä.

LÄHETTIEN KIRJEITÄ (klikkaa linkkiä)

Kirjeet päivittyvät uusiin kirjeen saapuessa.

Lea Lukka

Liliann Keskinen

Anna-Liisa ja Paavo Markkula (SLEY)

Lähetysyhdistys Kylväjän työaluekirje 2019

Ystävyysseurakunnat

• Kursin seurakunta Virossa
  • Tiefenortin seurakunta Saksassa
lähetystyön piirin käsitöitä: kaksi kassia, esiliina kaitaliina ja lyhty pöydällä.

Lähetystyön toimintatiimi 2021-2022

Paula Hallikas