Seurakunnan toimitilat

Parkanon kirkko sijaitsee keskustassa ja sen läheisyydessä hautausmaa. Toinen hautausmaa sijaitsee Lapinnevalla, missä myös sijaitsee Harjun kappeli.

Seurakuntatalo on aivan kirkon vieressä. Rakennuksessa on alakerrassa päiväkerhotilat, nuorisotoimisto ja kirjastotilat. Yläkerrassa kirkkoherranvirasto, talous-,  diakonia-, varhaiskasvatuksen- ja pappien toimistot. Seurakuntasali, kahvio ja takkahuone ovat tiloina vuokrattavissa myös perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

Vanha pappila sijaitsee Pappilansalmen rannan läheisyydessä lähellä keskustaa, ja on vuokrattuna tällä hetkellä ulkopuoliselle.

Tilojen vuokrausehdot

Parkanon seurakunnalla on vuokrattavissa tiloja perhejuhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Kaikki seurakunnan tilat ovat päihteettömiä ja savuttomia.

Tilojemme käyttöä varausten aikana hoitaa ja valvoo vastaava kiinteistötyöntekijä Jani Kallioniemi 040 804 9671. Varausten aikana tehdään mahdollisesti myös tarkistuskäyntejä tiloissamme.

Loppusiivous kuuluu vuokralaiselle.

Mahdollisista vuokratun tilan omaisuusvahingoista ja/tai tavaroiden rikkoontumisesta tulee ilmoittaa taloustoimistoon p. 040 804 9665/Elina Silomäki. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahingot.

Vallitsevan tilanteen vuoksi perimme toistaiseksi lisäksi 150 € maksun desinfioinnista jokaisen käyttäjän jälkeen. Mikäli vuokralainen haluaa loppusiivouksen, perimme siitä erillisen maksun.

Lisätietoja Parkanon seurakunnan kirkkoherranvirasto p. 040 904 9650

TILAVUOKRAT 1.1.2020