Seurakunnan toimitilat

Parkanon kirkko sijaitsee keskustassa ja sen läheisyydessä hautausmaa. Toinen hautausmaa sijaitsee Lapinnevalla, missä myös sijaitsee Harjun kappeli.

Seurakuntatalo on aivan kirkon vieressä. Rakennuksessa on alakerrassa kerhotilat ja nuorisotoimisto. Yläkerrassa seurakunta-, talous-, varhaiskasvatuksen- ja pappien toimistot.

Seurakuntasali, kahvio ja takkahuone ovat tiloina vuokrattavissa myös perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin.

Wanha Pappila sijaitsee Pappilansalmen rannan läheisyydessä lähellä keskustaa. Siellä toimii diakoniatyön toimipiste.

Tilojen vuokrausehdot

Parkanon seurakunnalla on vuokrattavissa tiloja perhejuhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Kaikki seurakunnan tilat ovat päihteettömiä ja savuttomia.

Tilojemme käyttöä varausten aikana hoitaa ja valvoo vastaava kiinteistötyöntekijä Jani Kallioniemi 040 804 9671. Varausten aikana tehdään mahdollisesti myös tarkistuskäyntejä tiloissamme.

Loppusiivous kuuluu vuokralaiselle.

Mahdollisista vuokratun tilan omaisuusvahingoista ja/tai tavaroiden rikkoontumisesta tulee ilmoittaa taloustoimistoon p. 040 804 9665/Elina Silomäki. Vuokralainen on velvollinen korvaamaan aiheutuneet vahingot.

Mikäli vuokralainen haluaa loppusiivouksen, perimme siitä erillisen maksun.

Lisätietoja p. 040 904 9665

TILAVUOKRAT 1.1.2022 alkaen