Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot

Kouluikäisille on tarjolla erilaisia kerhoja, joita vetävät koulutetut yli 13 -vuotiaat kerhonohjaajat.  Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kouluikäisille. 

KERHOKAUSI 2018-2019 päättyy viikkoon 15. Palaamme taas kerhoilemaan elokuussa! 
 

Kerhot kesälomalla

Kerhot palaavat kesälaitumilta taas elokuun lopussa viikolla 35. Seuraa tiedotusta ja mainontaa!

INNOSTAAKO SINUA KERHONOHJAAMINEN?

Oletko yli 13-vuotias? Oletko reipas, omatoiminen, luotettava, idearikas? Pidätkö lasten kanssa työskentelystä? Innostaisiko sinua kokata? Entäpä pelata vaikkapa säbää? Ehkäpä miekkailla boffermiekoilla? Askarrella? Opettaa soittamaan kitaraa, ukulelea, tai jotain muuta? Laulattaako sinua usein? Haluatko kertoa hyvää sanomaa rakastavasta Taivaan Isästä eteenpäin? 

Jos vastasit edes yhteen tai kahteen KYLLÄ! Voit olla etsimämme henkilö! Parkanon seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää jälleen elokuussa kerhonohjaajakoulutuksen yli 13-vuotiaille nuorille. Kerhonohjaaja koulutus antaa sinulle hyvän pohjan vetää varhaisnuorten kerhoja ja toimia nuorena avustajana varhaisnuorten toiminnoissa. 
Kerhonohjaajakoulutus 2019 järjestetään 10-11.8. SRKtalolla. Koulutuspäivät kestävät noin klo.10-18. Koulutuksessa opetetaan mm. hartauden pitämistä, turvallisen kerhon vedon abc, leikkien vetoa, jaetaan ideoita ja ajatuksia siitä millaisia kerhoja voisi tulevaisuudessa Parkanossakin järjestää. Mietitään erilaisten kerhojen vetämisen saloja, pohditaan millasia ongelmatilanteita voi tulla tielle. Opetellaan rakentamaan työhakemus ja CV sekä pohditaan millainen on hyvä kerhorunko. Koulutus antaa hyvää pohjaa monenlaiseen työskentelyyn erilaisissa kesätyöpaikoissakin. Saat koulutuksesta käteesi todistuksen. 

Koulutus on täysin ilmainen Parkanon seurakunnan jäsenille. Yläikärajaa ei ole! 

Ilmoittautuminen kerhonohjaajakoulutukseen alkaa kesällä! 

Nestorinorsu ja enkelitaulu
Nuorisotyönohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot ovat siis alakouluikäisille lapsille 7-12-vuotialle tarkoitettuja kerhoja. 
Kaikki varhaisnuorten kerhot ovat osallistujilleen ilmaisia. Varhaisnuorten kerhon ytimessä on ilosanoman levitys, mukava yhdessä olo ja se, että jokainen on hyväksytty sellaisena kuin on! Kiusaamisessa meillä on täysin nollatoleranssi. Jos kerhossa oleminen ja yhteisten sääntöjen noudattaminen ei kerholaiselta onnistu, voi pahimmillaan sääntöjen rikkomisesta seurata porttikielto kyseiseen kerhoon. Näin pidämme huolen, että kerhot ovat kaikille turvallisia! 

Varhaisnuorten kerhoja vetää koulutetut kerhonohjaajat, heidän esimiehenään toimii varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja. Kerhonohjaajille annetaan ennakkoilmoittautumisessa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero sekä tarvittavat allergia tiedot lapsesta. Jos kerhossa tapahtuu jotakin mistä olisi vanhempien hyvä tietää, kerhonohjaaja tai nuorisotyönohjaaja on tällaisissa tapauksissa yhteydessä vanhempiin. 

Jos kaipailet lisätietoa varkkakerhoista, ota yhteys Maiju Penttilään!