Varkka

Varhaisnuorten kerhot

Kouluikäisille on tarjolla erilaisia kerhoja, joita vetävät nuoret kerhonohjaajat.  Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kouluikäisille.

Kouluikäisille ja eskareille
Ilmoittautuminen kotisivujen kautta
 

♦ Kokkikerho I maanantaisin klo 15-16.30 ”Kokkailua, leipomista, ohjeita mukaan kotiin.” max 10 kokkia (ryhmä aloitetaan 5 kokkailijalla)

♦ Kässäkerho maanantaisin klo 15-16 ”Pieniä, helppoja käsitöitä tiedossa.”

♦Kokkikerho II tiistaisin klo 15-16.30 ”Kokkailua, leipomista, ohjeita mukaan kotiin.” max 10 kokkia (ryhmä aloitetaan 5 kokkailijalla)

♦Kepparikerho tiistaisin klo 15-16. ” Laukkaa, ravia, esteitä, hoitoa, oma keppihevonen mukaan, varaudu ulkoiluun.” Ryhmä aloitetaan kuudella ratsastajalla.

 

Nestorinorsu ja enkelitaulu

Ota yhteyttä

Vastaava lastenohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano
LO/Lähetyssihteeri
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot ovat siis alakouluikäisille lapsille 7-12-vuotialle tarkoitettuja kerhoja. 
Kaikki varhaisnuorten kerhot ovat osallistujilleen ilmaisia. Varhaisnuorten kerhon ytimessä on ilosanoman levitys, mukava yhdessä olo ja se, että jokainen on hyväksytty sellaisena kuin on! Kiusaamisessa meillä on täysin nollatoleranssi. Jos kerhossa oleminen ja yhteisten sääntöjen noudattaminen ei kerholaiselta onnistu, voi pahimmillaan sääntöjen rikkomisesta seurata porttikielto kyseiseen kerhoon. Näin pidämme huolen, että kerhot ovat kaikille turvallisia! 

Varhaisnuorten kerhoja vetää koulutetut kerhonohjaajat, heidän esimiehenään toimii varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja. Kerhonohjaajille annetaan ennakkoilmoittautumisessa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero sekä tarvittavat allergia tiedot lapsesta. Jos kerhossa tapahtuu jotakin mistä olisi vanhempien hyvä tietää, kerhonohjaaja tai nuorisotyönohjaaja on tällaisissa tapauksissa yhteydessä vanhempiin. 

Jos kaipailet lisätietoa varkkakerhoista, ota yhteyttä!