varkkaleirit

LEIRIT

Varhaisnuortenleirit ovat 7-13 -vuotiaille kouluikäisille.
Leireillä touhutaan monenmoista mukavaa.

Leireillä on tarjolla iloista tunnelmaa, laulua, leikkiä sekä Raamatun äärelle hiljentymistä niin raamisten kuin hartauksienkin kautta. 

Leirit järjestetään seurakunnan Poikkeusharjun leirikeskuksessa.

Leireillä on mukana nuoria avustajia, isosia. He toimivat leiriläisille isosiskoina ja isoveljinä, kavereina ja kuuntelijoina.

 

Varhaisnuorten leiritoimintaa syksyllä 2019

Syksyn leiritoimintaan sisältyy paljon uutta ja jännää. Syksyllä leireillään nimittäin Yö kirkossa- leirillä kirkossa sekä syyslomalla leirille saa napata äidin, isän tai vaikka kummin mukaan nimittäin vanhempien ja lasten yhteinen leiriyö vietetään Poikkarissa. 


YÖ KIRKOSSA - LEIRI 21-22.9.2019 Parkanon kirkossa

Yö kirkossa -leiri tarjoaa upean mahdollisuuden varhaisnuorelle yöpyä omassa kotikirkossa, tutustua kirkkoon lähemmin sekä olla mukana toteuttamassa Varhaisnuorisotyön 100vuotisjuhlajumalanpalvelusta. Juhlajumista voi tulla myös valmistelemaan vaikka ei kirkossa yöpyisikään! Leirielämykseen kuuluu mm. kotikirkkoon tutustumista, yhteistä leikkiä ja askartelua, hiljentymistä Raamatun äärelle, juhlajumalanpalveluksen valmistelua sekä muuta yhteistä kivaa. 
Leirille ilmoittautuessa jo kysymme, miten tahdot palvella jumalanpalveluksessa. Otathan huomioon, että kirkkoon mahtuu rajallinen määrä nukkujia! Leirin hinta on 15€. 

Ilmoittautuminen leirille alkaa elokuussa 2019. 

 

Vanhempi-lapsi -leiri 19-20.10. 
Vanhemman ja lapsen oma yhteinen leirielämys Poikkeusharjun leirikeskuksessa. 
Tervetulleita on äidit, isät, kouluikäiset tytöt ja pojat. Mukaan voi myös napata kummin tai mummin ja vaarin, jos äiti ja isä ovat estyneitä paikalle pääsemään. 

Lauantaina ohjelmassa mm. askartelua, raamista, yhteistä pelailua ja leikkiä sekä tietenkin illalla höpsötetään iltaohjelman parissa. Saunat lämpeävät ja uskalikot saavat pulahtaa vielä järveenkin!
Sunnuntaina syödään maittava aamupala ja siirrytään yhdessä Parkanon kirkkoon jumalanpalvelukseen. Leirin hinta sekä ilmoittautuminen varmentuu syyskuussa 2019. 

 

 

 

Leirikirkossa hiljennytään.
Leirikirkossa hiljennytään leireillä.
Nuorisotyönohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

TULOSSA VUONNA 2019 

Vuonna 2019 vietämme varhaisnuorisotyön juhlavuotta. Nuori kirkko onkin rohkaissut varhaisnuorisotyötä vetämään yöpymisiä kotikirkoissa. Tämän syksyn yö kirkossa -leiri jäi toteutumatta, koska vapaaehtoisten ja työntekijöiden väkimäärä jäi liian pieneksi. Ensi vuonna koitetaan uudelleen paremmalla onnella, OLISITKO SINÄ AIKUINEN VALMIS TULEMAAN MUKAAN VALMISTELEMAAN UNOHTUMATON YÖ KIRKOSSA?

Yö kirkossa-leirin tarkoitus on tulla kirkkoon lauantaina iltapäivällä tutustumaan kirkkotilaan ja sen historiaan monelta eri kantilta. Illan aikana nautimme seurakuntatalolla myös päivällisen ja iltapalan sekä askartelemme mukaamme pienen muiston yö kirkossa- yöpymisestä. 

Yöksi rauhoitumme sitten kirkkotilaan omien patjojen sekä makuupussien ja tyynyjen kanssa. 
TÄSSÄ TULEE SE AIKUISTEN VAPAAEHTOISTEN SUURIN PAIKKA: Tarvitsemme kirkkotilaan yövalvojia, jotka valvovat läpi yön unta sekä paloturvallisuutta. Yövalvojia voidaan kouluttaa (perehdytetään kirkkotilan paloturvallisuussuunnitelmaan sekä turvallisuussuunnitelmaan) niin, että yön aikana voidaan vaihtaa yövahtivuoroa välissä, näin ei tarvitse vain 2 vanhemman valvoa koko yötä putkeen. 

Seuraavana aamuna heräämme sitten virkeänä kirkosta ja valmistaudumme aamun jumalanpalvelukseen osallistumiseen aamupalan kautta. Jumalanpalveluksessa on varhaisnuorilla palvelustehtäviä lukukappaleiden lukemisen, kolehdin keräyksen sekä musisoinnin voimin, ties vaikka pääsemme mukaan saarnaamaan! 

Tämä on mahdollisuus, jota ei kannata missata!
Pääsee kerran elämässä nukkumaan omaan kotikirkkoon! 

 

AIKUINEN JOS INNOSTUT TÄHÄN MUKAAN ota yhteys nuorisotyönohjaaja Maiju Penttilään!