varkkaleirit

LEIRIT

Varhaisnuortenleirit ovat 7-13 -vuotiaille kouluikäisille.
Leireillä touhutaan monenmoista mukavaa.

Leireillä on tarjolla iloista tunnelmaa, laulua, leikkiä sekä Raamatun äärelle hiljentymistä niin raamisten kuin hartauksienkin kautta. 

Leirit järjestetään seurakunnan Poikkeusharjun leirikeskuksessa.

Leireillä on mukana nuoria avustajia, isosia. He toimivat leiriläisille isosiskoina ja isoveljinä, kavereina ja kuuntelijoina.

 

Varhaisnuorten leiritoimintaa syksyllä 2019

Syksyn leiritoimintaan sisältyy paljon uutta ja jännää. Syksyllä leireillään nimittäin Yö kirkossa- leirillä kirkossa sekä syyslomalla leirille saa napata äidin, isän tai vaikka kummin mukaan nimittäin vanhempien ja lasten yhteinen leiriyö vietetään Poikkarissa. 


YÖ KIRKOSSA - LEIRI 21-22.9.2019 Parkanon kirkossa

Yö kirkossa -leiri tarjoaa upean mahdollisuuden varhaisnuorelle yöpyä omassa kotikirkossa, tutustua kirkkoon lähemmin sekä olla mukana toteuttamassa Varhaisnuorisotyön 100vuotisjuhlajumalanpalvelusta. Juhlajumista voi tulla myös valmistelemaan vaikka ei kirkossa yöpyisikään! Leirielämykseen kuuluu mm. kotikirkkoon tutustumista, yhteistä leikkiä ja askartelua, hiljentymistä Raamatun äärelle, juhlajumalanpalveluksen valmistelua sekä muuta yhteistä kivaa. 
Leirille ilmoittautuessa jo kysymme, miten tahdot palvella jumalanpalveluksessa. Otathan huomioon, että kirkkoon mahtuu rajallinen määrä nukkujia! Omat tyynyt, peitot/makuupussit ja patjat mukaan! Leirin hinta on 15€. 

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA VIIKOLLA 35. LEIRILLE OTETAAN MUKAAN 25 ENSIN ILMOITTAUTUNUTTA. VARASIJAPAIKOILLE OTETAAN MYÖS NIMIÄ! 

 

Vanhempi-lapsi -leiri 19-20.10. 
Vanhemman ja lapsen oma yhteinen leirielämys Poikkeusharjun leirikeskuksessa. 
Tervetulleita on äidit, isät, kouluikäiset tytöt ja pojat. Mukaan voi myös napata kummin tai mummin ja vaarin, jos äiti ja isä ovat estyneitä paikalle pääsemään. 

Lauantaina ohjelmassa mm. askartelua, raamista, yhteistä pelailua ja leikkiä sekä tietenkin illalla höpsötetään iltaohjelman parissa. Saunat lämpeävät ja uskalikot saavat pulahtaa vielä järveenkin!
Sunnuntaina syödään maittava aamupala ja siirrytään Parkanon seurakuntatalolle odottamaan bussikuljetusta Karvialle hiippakunnan hyvästely messuun.

Leirin hinta: aikuiselta 20€/hlö ja lapselta 10€/hlö. 

Ilmoittautuminen nettisivujen kautta tai sähköpostitse. 
Muistathan mainita: Osallistujien nimet ja iät. 
Katuosoite ja postinumero sekä toimipaikka. 
Allergiat ja muut tarvittavat tiedot ajatellen leirin ohjelmaa osallistujista. 
Huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. 

 

 

 

 

 

Yö kirkossa leiri 21-22.9. Ilmoittautuminen alkaa viikolla 35.
Nuorisotyönohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano