varkkaleirit

LEIRIT

Varhaisnuortenleirit ovat 7-13 -vuotiaille kouluikäisille.
Leireillä touhutaan monenmoista mukavaa.

Leireillä on tarjolla iloista tunnelmaa, laulua, leikkiä sekä Raamatun äärelle hiljentymistä niin raamisten kuin hartauksienkin kautta. 

Leirit järjestetään seurakunnan Poikkeusharjun leirikeskuksessa.

Leireillä on mukana nuoria avustajia, isosia. He toimivat leiriläisille isosiskoina ja isoveljinä, kavereina ja kuuntelijoina.

Varhaisnuorten leiritoimintaa kevät 2019 

Hiihtoloman talviriehapäivät ovat peruttu vähäisen ennakkoon ilmoittautuneen osallistujamäärän takia. 

 

Hiihtolomalla kuitenkin tarjotaan varhaisnuorille AVOIMET OVET MONTUSSA Maanantaina 25.2. Montussa aukeavat ovet klo. 10 ja ne sulkeutuvat klo.12 
Tiistaina 26.2. Montussa aukeavat ovet klo. 12 ja ne sulkeutuvat klo. 14
Kulku Monttuun srktalon päädystä lasiovista (ovet joista mennään kuoroihin sekä varkkakerhoihin) jätäthän kengät ja takit lasiovien eteiseen ja seuraa Nuorisotila Monttu merkkejä. Montussa saat vapaasti hengailla ja pelailla. Montussa noudatamme hyviä käytöstapoja, ketään ei syrjitä tai kiusata ja jokaiselle annetaan mahdollisuus pelailuun. Hyvällä tuurilla tarjolla voi olla mehua ja keksiä! 

 

Varhaisnuorten leiritoimintaa kesä 2019

Kesän leiri 1-7lk Poikkeusharjussa 17-19.6. 

Ilmoittautuminen kesän leirille tulossa maalis-toukokuun taitteessa! 

 

 

SUURLEIRI PISARA Pieksämäen Partaharjulla yli 10-vuotialle varhaisnuorille. 24-29.7.2019. Hinta 130€ sisarushinta 120€. 

Ennakkoilmoittautumiset Pisaraleirille: 15.3.2019 mennessä. 

MIKÄ PISARA LEIRI? 
Pisaraleiri on telttaleiri, jolle odotetaan yli 2000 osallistujaa eri puolilta Suomea. Tämä joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri rakennetaan yhdessä lasten, nuorten, perheiden sekä laajan vapaaehtoisverkoston ja yhteistyökumppanien kanssa. 

Pisara-suurleiri koostuu 6 erillisestä telttakylästä sekä keskusleiristä. Jokaisessa telttakylässä on kiinteät katsomot, esiintymislavat, keittiö- ja ruokakatokset, sähkö- ja vesivedot sekä saniteettitilat. 

Keskusleiristä löytyy lämminvesisuihkut ja uimaranta leiriläisten käyttöön. Leirialueella on myös yli 2000 hengen amfiteatterinomainen iltanuotiopaikka ja urheilukenttä. Partaharjun leirikylän sydän on maailman korkein kirkko, Ristikiven kirkko. 

MITÄ SIELLÄ TEHDÄÄN? 
Luvassa on 6 ikimuistoista leiripäivää. Yhdessä koemme iloa, kohtaamme pyhän ja rakennamme rauhaa sekä juhlimme varhaisnuorisotyön 100v juhlia! Päivät täyttyvät monipuolisesta ohjelmasta: askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista sekä teltoissa nukutuista öistä. (Varhaisnuorisotyö on varannut jo ainakin Partiolta lainaan puolijoukkueteltan!) 

KENELLE?
10-14vuotiaille tytöille ja pojille. 

Missä? 
Pieksämäellä harjulla sijaitsevassa Partaharjun leirikylässä. Ja Parkanolaisethan majoittuvat viimeistä kertaa Lapuan hiippakunnan leirissä Kumpulassa! 

Suurleiri Pisaran pääjärjestäjänä toimii Nuori kirkko ry. 

 

 

Hiihtoloman talvipäivät peruuntuneet liian vähäisen osallistujamäärän takia.
Nuorisotyönohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

TULOSSA VUONNA 2019 

Vuonna 2019 vietämme varhaisnuorisotyön juhlavuotta. Nuori kirkko onkin rohkaissut varhaisnuorisotyötä vetämään yöpymisiä kotikirkoissa. Tämän syksyn yö kirkossa -leiri jäi toteutumatta, koska vapaaehtoisten ja työntekijöiden väkimäärä jäi liian pieneksi. Ensi vuonna koitetaan uudelleen paremmalla onnella, OLISITKO SINÄ AIKUINEN VALMIS TULEMAAN MUKAAN VALMISTELEMAAN UNOHTUMATON YÖ KIRKOSSA?

Yö kirkossa-leirin tarkoitus on tulla kirkkoon lauantaina iltapäivällä tutustumaan kirkkotilaan ja sen historiaan monelta eri kantilta. Illan aikana nautimme seurakuntatalolla myös päivällisen ja iltapalan sekä askartelemme mukaamme pienen muiston yö kirkossa- yöpymisestä. 

Yöksi rauhoitumme sitten kirkkotilaan omien patjojen sekä makuupussien ja tyynyjen kanssa. 
TÄSSÄ TULEE SE AIKUISTEN VAPAAEHTOISTEN SUURIN PAIKKA: Tarvitsemme kirkkotilaan yövalvojia, jotka valvovat läpi yön unta sekä paloturvallisuutta. Yövalvojia voidaan kouluttaa (perehdytetään kirkkotilan paloturvallisuussuunnitelmaan sekä turvallisuussuunnitelmaan) niin, että yön aikana voidaan vaihtaa yövahtivuoroa välissä, näin ei tarvitse vain 2 vanhemman valvoa koko yötä putkeen. 

Seuraavana aamuna heräämme sitten virkeänä kirkosta ja valmistaudumme aamun jumalanpalvelukseen osallistumiseen aamupalan kautta. Jumalanpalveluksessa on varhaisnuorilla palvelustehtäviä lukukappaleiden lukemisen, kolehdin keräyksen sekä musisoinnin voimin, ties vaikka pääsemme mukaan saarnaamaan! 

Tämä on mahdollisuus, jota ei kannata missata!
Pääsee kerran elämässä nukkumaan omaan kotikirkkoon! 

 

AIKUINEN JOS INNOSTUT TÄHÄN MUKAAN ota yhteys nuorisotyönohjaaja Maiju Penttilään!