Kirkkokuoro

Kirkkokuorossa pääsee laulamaan monenlaisia hengellisiä lauluja ja virsikirjankin lisälehtineen lähes kannesta kanteen.

Tervetuloa mukaan myös uudet laulajat! Parkanon kirkkokuoro on sekakuoro, joka laulaa monipuolista kolme- ja neljä-äänistä kirkkomusiikkia. Kuoro palvelee laulullaan seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja Samuli-kanttorilta (p. 040 8049658). Tervetuloa kokeilemaan, voisiko kirkkokuoro olla Sinun uusi harrastuksesi!

Kirkkokuoro avustaa vaihtelevasti eri tilaisuuksissa mm. jumalanpalveluksissa , kauneimmissa joululaulutilaisuuksissa, joulukirkoissa, hiljaisella viikolla ja pääsiäisenä.

Vuoden 2022 kirkkokuoronharjoitukset keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalon salissa alkaen 12.1.2022.

Kirkkokuorolaiset punaisissa tunikoissa naiset, miehet puvut päällä urkuparvella istuen.

Vs. Kanttori
Kirkkopolku 3