Poikkeusharjun leirikeskus

Poikkeusjärventie 221, 39700  Parkano

Poikkeusharjun leirikeskus

Parkanon seurakunnan leirikeskus

Seurakunnan leirikeskuksen päärakennus on valmistunut tammikuussa 2016.

Leirikeskuksen päärakennuksen kerrosala on 222 m².

Leirikeskus sijaitsee metsäisessä maisemassa Poikkeusjärven rannassa noin 9 km keskustasta. Päärakennuksen lisäksi on leirikeskuksessa erillinen majoitusrakennus ja rantasauna saunatupineen. Majoitustilaa leirikeskuksessa on n. 50 hengelle.

Uuden päärakennuksen suunnittelusta on vastannut on Tuija Ruuska ark.in Arkkitehtuuritoimisto Ky. Rakennuttamistehtävät ovat kuuluneet Kari Salmelle MK Masters Oy ja rakennusurakoitsijana on toiminut Pohjolan Puukodit Oy.

Leirikeskusta vuokrataan myös ulkopuolisten käyttöön juhla ym. tilaisuuksiin. Vuokrausasioissa voi ottaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

Tästä linkistä päsee tilojen varaussivustolle ja sieltä löytyvät myös hinnastot.

Tilojen varaus

Sijainti

Leirikeskus sijaitseen noin 9 km päässä Parkanon keskustasta Kuruun päin. Oheisesta kartasta löytyy tarkempi sijainti. Leirikeskuksen välitömässä läheisyydessä on tilava parkkipaikka.