lapsia kiipeilytelineessä

Kouluikäisille

VARHAISNUORISOTYÖ – Kouluikäisille

Varhaisnuorisotyö on 7-13 –vuotiaiden kouluikäisten lasten kanssa tehtävää työtä.
Keskeisimpinä toimintamuotoina on kerho-, retki- ja leiritoiminta sekä yhteistyö lapsi- ja nuorisotyötä tekevien tahojen kuten koulun, partion ja muiden eri yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Varhaisnuorisotyö järjestää erilaisia tapahtumia lapsille ja heidän kotiväelleen pitkin vuotta.

Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Varhaisnuorisotyö netissä

Löydät helposti informaatiota tulevista tapahtumista ja leireistä nettisivuiltamme.
Leirit, kerhot ja retket linkkien alta löydät tarkat tiedot sekä päivämäärät.

Käy myös tykkäämässä Facebookissa Parkanon seurakunnan varhaisnuorisotyön omista sivuista, päivitämme sinne kuulumisia ja uutisia.

Varhaisnuorisotyöllä on myös profiili Instagram -palvelussa. Löydät varhaisnuorisotyön maskottimme Nestori -norsun nimellä: nestorinorsu. Instagramista löytyy kuvia ja Nestorin seikkailuja varhaisnuorisotyön tiimoilta.

Nestori ja varkkatyö löytyy myös Snapchatista nimellä: varkkisparkano.

Nestori ja varkkatyö ovat nyt myös TikTokissa nimellä: nestorinorsu.

Tapahtumakalenteri kertoo, mitä varhaisnuorisotyön tapahtumia on luvassa tällä viikolla.

Varhaisnuorisotyö pitää yhteyttä kouluikäisten koteihin myös alakoulun Wilma-viestinnän kautta. Seuraa siis ilmoittelua!

Paperisia mainoksia löytyy myös eri ilmoitustauluilta sekä niitä voi tarvittaessa pyytää varhaisnuorisotyöstä vastaavalta nuorisotyönohjaajalta.

Varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja Maiju Penttilä virkavapaalla 24.2. alkaen.

Nuorisotyönohjaaja Maiju Penttilä jää virkavapaalle 24.2. alkaen. Hänen tehtäviään hänen perhevapaansa ajan hoitaa nuorisotyönohjaaja Klaus Myllymäki. ETT-illoista vastaavat diakonit Taru Myllymäki sekä Tuija Haukkaluoma ja kerhotoiminta sekä kerhonohjaajat ovat Eleonora Printzin vastuulla. Tietoja ja informaatiota varhaisnuorisotyöstä saat parhaiten ottamalla yhteyden Klaus Myllymäkeen 040 804 9656 tai klaus.myllymaki@evl.fi.

Seuraa meitä myös Facebookissa

Varhaisnuorisotyön yhteystiedot Maiju Penttilän perhevapaan ajaksi.

Nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla 24.2.2020 alkaen.
Kirkkopolku 3
39700 Parkano