TERVETULOA PERHEKERHOON

Parkanon seurakunta järjestää monipuolista toimintaa lapsille ja aikuisille, yhdessä ja erikseen. Perhekerhot ovat perheiden kohtaamispaikkoja arjessa. Perhekerho on seurakunnan kastekasvatusta.

Kerhot tarjoavat mahdollisuuden kokoontua yhteen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Perhekerho vauvasta vaariin

Kutsumme mukaan vanhempia, isejä, äitejä, mummuja ja vaareja sekä huoltajia perheen pienempien kanssa iloiseen toimintaamme.

Perhekerhossa vietetään aluksi hiljentymishetki jossa tutustutaan kirkkovuoden tapahtumiin ja raamatunkertomuksiin lapsille ominaisella tavalla.

Me aikuiset opetamme yhdessä lapsillemme hiljentymisen ja rauhoittumisen merkitystä tämän pienen hetken aikana. Lelut keräämme hetken ajaksi pois ja istumme aloillemme kuuntelemaan.

Tästä linkistä löytyy syksyllä 2018 alkavat harrastukset seurakunnassa

HARRASTUSKIRJE 2018

Ulkoiluaamuja perheille kesällä 2019
Vastaava lastenohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

TERVETULOA PERHEKERHOON

Maanantaisin klo 10-11.30 TAAPEROKERHO

Maanantaisin klo 10.45-12.00 NYYTTIKERHO

Keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Perhekerho ja ruokailumahdollisuus

ILTAPERHEKERHO Perheidentalossa torstaisin 17.30-19.