• Kirkolliskokous hyväksyi muutokset hiippakuntarajoihin

13.5.2019 08.41

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon hiippakuntarajoihin tulee muutoksia vuoden 2020 alusta. Kirkolliskokouksen päätöksen mukaan hiippakunnat muodostetaan jatkossa niin, että ne vastaavat maakuntarajoja.

Tampereen hiippakuntaan siirretään Punkalaitumen ja Sastamalan seurakunnat Turun arkkihiippakunnasta sekä Kihniön, Parkanon ja Virtain seurakunnat Lapuan hiippakunnasta.

• Hautausmaat talkoilla kesäkuntoon!

2.5.2019 14.31

Keskustan ja Harjun hautausmaat on aika saattaa kesäkuntoon. Vuotuiset siistimistalkoot keskustan hautausmaalla ti 7.5. klo 10-16 ja ke 8.5. vuorossa Harjun hautausmaa samaan kellonaikaan.

Talkootarjoilut on luvassa talkoolaisille keskustassa srk-talolla ja Harjussa huoltorakennuksessa.

"Työvälineitä" löytyy talon puolesta, joten mukaan riittää vain iloinen talkoomieli.