Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot

Kouluikäisille on tarjolla erilaisia kerhoja, joita vetävät koulutetut yli 13 -vuotiaat kerhonohjaajat.  Kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kouluikäisille. 

Kerhot syksyllä 2019. 


Joulutauko päättyy viikolla 3 eli 13-17.1.2020 alkavat taas kerhot pyöriä normaaliin tapaansa aina viikkoon 17 saakka. Hiihtolomaviikolla sekä pääsiäisviikolla EI OLE kerhoja, vaan kerhot viettävät myös lomaa. 

Kerhoihin srktalolla saavutaan alakerran lasiovista. Kerholainen jättää vaatteensa ja reppunsa lasiovien edessä olevalle naulakolle. 

 

MAANANTAI

Kokkikerho klo. 15.30-17.00 SRKtalon alakerta. 
Vetäjinään: Meea-Maria Ranta-Knuuttila ja Nella Reko
Maijulta voi kysyä paikkoja kokkikerhoon!

 

KESKIVIIKKO

Lennokkikerho klo. 18-19 Vanha Pappila - nikkarointihuone 
Sisäänkäynti vasemman puoleisesta ulko-ovesta.
KERHO ON TÄYNNÄ!  
Vetäjät: Jukka Perälä 

 

Bofferkerho EI jatka enää kevätkaudella 2020. 

 

24.2. alkaen Maiju Penttilän virkavapaan ajan varhaisnuorten 1-6lk kerhotoiminnasta sekä kerhonohjaajien ohjaamisesta vastaa vastaava lastenohjaaja Eleonora Printz.

Nestorinorsu ja enkelitaulu
Nuorisotyönohjaaja, virkavapaalla 24.2.2020 alkaen.
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Virvavapaalla 24.2. alkaen.

Vastaava lastenohjaaja
Kirkkopolku 3
39700 Parkano

Varhaisnuorten kerhot

Varhaisnuorten kerhot ovat siis alakouluikäisille lapsille 7-12-vuotialle tarkoitettuja kerhoja. 
Kaikki varhaisnuorten kerhot ovat osallistujilleen ilmaisia. Varhaisnuorten kerhon ytimessä on ilosanoman levitys, mukava yhdessä olo ja se, että jokainen on hyväksytty sellaisena kuin on! Kiusaamisessa meillä on täysin nollatoleranssi. Jos kerhossa oleminen ja yhteisten sääntöjen noudattaminen ei kerholaiselta onnistu, voi pahimmillaan sääntöjen rikkomisesta seurata porttikielto kyseiseen kerhoon. Näin pidämme huolen, että kerhot ovat kaikille turvallisia! 

Varhaisnuorten kerhoja vetää koulutetut kerhonohjaajat, heidän esimiehenään toimii varhaisnuorisotyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja. Kerhonohjaajille annetaan ennakkoilmoittautumisessa ilmoitettu huoltajan puhelinnumero sekä tarvittavat allergia tiedot lapsesta. Jos kerhossa tapahtuu jotakin mistä olisi vanhempien hyvä tietää, kerhonohjaaja tai nuorisotyönohjaaja on tällaisissa tapauksissa yhteydessä vanhempiin. 

Jos kaipailet lisätietoa varkkakerhoista, ota yhteys Maiju Penttilään!