Lampaita niityllä

Viikonloppu perheelle lammaspaimenena

18.3.2021 09.19

Parkanolainen Tilapuoti Dyrfinna yhteistyössä Parkanon seurakunnan diakoniatyön kanssa etsii perhettä, joka olisi mökkiviikonlopun tarpeessa. Tarjolla onaito mökkiloma idyllisessä maalaismaisemassa ja lammaspaimenena toimien.

Ajankohta on äitienpäiväviikonloppu 7.-9.5.2021.
Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot perheestänne ja sen tilanteesta. Miksi juuri sinun perheesi tarvitsisi loman? Huomioimme kaikenikäiset perheet. Lähetä hakemuksesi 16.4. mennessä osoitteella Diakoniatyö, Parkanon seurakunta, kirkkopolku 3, 39700 Parkano tai sähköpostilla taru.myllymaki@evl.fi tai tuija.haukkaluoma@evl.fi

Mökissä on TV, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, sähkö- ja puuhella, jääkaappi ja leivinuuni sekä ruoanvalmistusvälineet. Lisäksi löytyy hiiligrilli ja muurikkapannu. WC on ulko-wc ja sauna on ns. napposauna eli ei suihkua. Majoitustilaa on 6 henkilölle. Lemmikit on sallittuja, jos ne ovat omistajan hallinnassa eivätkä hauku lampaita tai muuten aiheuta häiriötä. Ruojärven ranta on lähellä ja siellä vene käytössä. Lähellä on myös toinen järvi, jossa käytössä kanootti.
Ja tietysti lampaat. Tehtävänä on niiden hyvinvoinnin tarkistaminen ja pääluvun laskeminen sekä huolehtiminen siitä, että niillä on koko ajan puhdasta raikasta vettä saatavilla. Vastapainoksi saa aitoja ystäviä, ihania rapsutteluhetkiä ja paljon kokemusta ja ihania muistoja.